Πολιτική επιστροφών

Η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ διαχείριση Αειφορίας, ως ιδιοκτήτρια του δικτυακού τόπου xenofonsolutions.com μπορεί να προσφέρει επιστροφές χρημάτων για ορισμένες αγορές από το XenonofnSolutions.com, ανάλογα με τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων.

  • Εάν μια αγορά πραγματοποιήθηκε κατά λάθος από κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειας σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας, ζητήστε επιστροφή χρημάτων στον ιστότοπο του xenofonsolutions.
  • Εάν εντοπίσετε μια αγορά στο xenofonSolutions στην κάρτα ή σε άλλον τρόπο πληρωμής την οποία δεν έχετε πραγματοποιήσει ούτε εσείς ούτε κάποιος γνωστός σας, αναφέρετε μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις εντός 120 ημερών από τη συναλλαγή.

Αίτημα επιστροφής χρημάτων για αγορά από το XenofonSolutions

Ακολουθήστε τις οδηγίες:

Εάν έχουν περάσει λιγότερες από 48 ώρες από την αγορά μιας εφαρμογής ή από μια αγορά εντός εφαρμογής, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του XenofonSolutions. Η απόφαση λαμβάνεται συνήθως μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 4 εργάσιμες ημέρες.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σημειώστε ότι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων.

Θα λάβετε το εξής μήνυμα "Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας τους προβληματισμούς σας". Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την απόφαση για την επιστροφή χρημάτων. Η απόφαση λαμβάνεται συνήθως μέσα σε 15 λεπτά, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 4 εργάσιμες ημέρες.

Αναφέρετε χρεώσεις που δεν αναγνωρίζετε

Εάν δείτε χρεώσεις που δεν αναγνωρίζετε στο αντίγραφο κίνησης χρέωσης (για παράδειγμα: κίνηση πιστωτικής κάρτας, ή λογαριασμός PayPal), προτού επικοινωνήσετε με την XenofonSolutions ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Ελέγξτε εάν οι χρεώσεις προέρχονται από το xenofonsolutions

Στο αντίγραφο κίνησης χρέωσης, ελέγξτε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι χρεώσεις. Όλες οι αγορές XenofonSolutions θα εμφανίζονται στην κίνηση σας με τις παρακάτω ονομασίες:

  • Όνομα εφαρμογής (πχ) XenofonC&DEnigineer

Εάν η εν λόγω χρέωση δεν έχει μία από αυτές τις μορφές, τότε δεν προήλθε από το XenofonSolutions. Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμής (για παράδειγμα, την τράπεζα ή τον εκδότη της κάρτας) για περισσότερες πληροφορίες.

Βήμα 2: Ελέγξτε από πού προήλθαν οι χρεώσεις

Εάν δείτε μια χρέωση στο αντίγραφο κίνησης χρέωσης για μια ψηφιακή αγορά στο xenofonsolutions που δεν πραγματοποιήσατε εσείς, ζητήστε από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας να ελέγξουν εάν:

  • Χρησιμοποίησαν κατά λάθος τον τρόπο πληρωμής σας για την πραγματοποίηση της αγοράς

Βήμα 3: Αναφέρετε τις χρεώσεις

Σημαντικό: Μην ξεχάσετε να αναφέρετε μια μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή εντός 120 ημερών.

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι η χρέωση προέρχεται από το XenofonSolutions και ότι δεν πραγματοποιήθηκε από κάποιον γνωστό σας, υποβάλετε μια αναφορά στην ομάδα υποστήριξης με τη φόρμα "Αναφορά μη εξουσιοδοτημένων αγορών”.

Θα λάβετε ένα email στο οποίο θα αναφέρεται "Σας ευχαριστούμε που αναφέρατε τους προβληματισμούς σας”.Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 10 ημερών και θα λάβετε την απάντηση με σχετικό email.