Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο xenofonSolutions.com, ιδιοκτησία της εταιρείας ΜΕΝΤΩΡ Διαχείριση Αειφορίας ΙΚΕ. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στις εφαρμογές XenofonSolutions.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΜΕΝΤΩΡ Διαχείριση Αειφορίας, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου και τα τεχνικά, εμπορικά και οικονομικά δεδομένα που περιέχει ανήκουν στην εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ Διαχείριση Αειφορίας  ή και σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Ο παρών Δικτυακός Τόπος και όλο το περιεχόμενο αυτού (όπως γραφικά, logos, εικόνες, κείμενο) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τις συνθήκες. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Software downloads
Όλες οι εφαρμογές της XenofonSolutions μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε απευθείας από την ιστοσελίδα είτε είναι downloadable από τον δικτυακο τόπο. Δεν παρέχουμε τις εφαρμογές μας σε CD, DVD ή άλλη φυσική μορφή για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και μείωσης των πόρων ( χαρτί, πλαστικό κτλ)

Περιορισμός Αδείας
Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος Δικτυακού Τόπου με εξαίρεση την χρήση των εφαρμογών, περιορίζεται σε προσωπική, πληροφοριακή και όχι εμπορική. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή, τροποποίηση, εκμετάλλευση ή αποθήκευση μέρους ή ολοκλήρου του περιεχομένου, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της ΜΕΝΤΩΡ Διαχείριση Αειφορίας. Η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της μέσω του υπολογιστή σας ή να εκτυπώσετε αντίγραφα αποσπασμάτων αυτών των σελίδων, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση.

Τροποποίησεις
Η ΜΕΝΤΩΡ Διαχείριση Αειφορίας διατηρεί το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική της διάθεση να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει ή αφαιρέσει οιοδήποτε τμήμα των ανωτέρω όρων εν μέρει ή εν όλο οποτεδήποτε. Αλλαγή στους ανωτέρω όρους θα ισχύει όταν καταχωρηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.

Πολιτική επιστροφών

Η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ διαχείριση Αειφορίας, ως ιδιοκτήτρια του δικτυακού τόπου xenofonsolutions.com μπορεί να προσφέρει επιστροφές χρημάτων για ορισμένες αγορές από το XenonofnSolutions.com, ανάλογα με τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων.

  • Εάν μια αγορά πραγματοποιήθηκε κατά λάθος από κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειας σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας, ζητήστε επιστροφή χρημάτων στον ιστότοπο του xenofonsolutions.
  • Εάν εντοπίσετε μια αγορά στο xenofonSolutions στην κάρτα ή σε άλλον τρόπο πληρωμής την οποία δεν έχετε πραγματοποιήσει ούτε εσείς ούτε κάποιος γνωστός σας, αναφέρετε μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις εντός 120 ημερών από τη συναλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα